Tuesday, July 16, 2013

Sudac je u ponedjeljak ukinuo uvjetnu kaznu za Chris Browna koji proizlazi iz njegove 2009 navalom tada djevojke Rihanne, ali pjevač ostao slobodan na njegovo vlastito jamstvo.

(24-godisnjak) je bio uključen u navodnoj hit-and-run incidenta svibnja, što je uzrokovalo u Los Angelesu Županijsko državno odvjetništvo tražiti ukidanje petogodišnji probni rok je bio postavljen na nakon što je priznao krivnju za zlostavljanje Rihanna.

Brown je pušten na vlastitu pismena i naloženo da se vrate na sud u kolovozu odgovoriti na Općinsko državno odvjetništvo navoda.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 A judge on Monday revoked probation for Chris Brown stemming from his 2009 assault of then-girlfriend Rihanna, but the singer remained free on his own recognizance.

24 years old singer was involved in an alleged hit-and-run incident in May that prompted the Los Angeles County District Attorney's Office to seek revocation of the five-year probation he was placed on after pleading guilty to assaulting Rihanna.

Brown was released on his own recognizance and was ordered to return to court in August to respond to the district attorney's allegations.

No comments:

Post a Comment